Saturday, September 23, 2017

The very fist…

Itt van az ősz, itt van újra... Bezár kicsit. Előkerül a meleg takaró, a kedvenc bögre, a forró tea... Az egyre rövidülő nappalokat hamar sötétre festi a szeptember. A nyári pörgés után jön az a csöndbe burkolózó időszak, amely - bár kint egyre hidegebb van - szívemet melegséggel tölti meg. Szeretem. Szeretem az illatokat, szeretem a színeket, a csípős reggeleket, a takaró alá bújós estéket, a lehulló faleveleket... Ilyenkor minden, pont mint a természet, lassan megnyugszik, elcsendesül.

Autumn has arrived, it has arrived again… It shuts me in, a bit. A warm blanket is found along with a favorite mug and the hot tea… The shortening days are being painted darker by the September. After the rushing summer, a quiet period comes and it bring heat to my heart despite the cold weather. I love it. I love the scents, the colors, the chilly mornings, the nights under a blanket and the falling leafs. This time everything gets calm and quiet, just like the nature.

A mai nap is ilyen tökéletes őszi nap. Az eső kopog a párkányon, a sütőben sül az idei első sütőtök. A laptopom előtt ülve az instagramos fotóimat rendezgettem, és eszembe jutottak azok az üzenetek, amelyeket DM-ben kaptam. Sokak biztatására döntöttem: ez a megfelelő nap arra, hogy létrehozzam a saját blogomat. Régóta kacérkodtam az ötlettel, de eddig valahogy nem éreztem magaménak ezt a tevékenységet. Zárkózott típus vagyok, de úgy érzem tanulnom kell. Meg kell tanulnom nyitottabbnak lenni, és ez az egyik legmegfelelőbb mód erre, hiszen egy bloggal picit beengedlek téged is - Kedves Olvasó - az életembe.

This day is a perfect day of the autumn. The raindrops knock on the ledge and the first pumpkin is in the oven. I sit in front of my laptop, organizing my instagram photos and the messages I’ve received in “DM” came to my mind. The decision came by the support of many people; this is the appropriate day to start my own blog. I’ve been playing with the idea for a long time, but I did not feel this activity my own until now. I am an introvert and I feel the need to learn. I have to learn how to be more open, and this is one of the best ways to do that. Therefore, with a this blog, I can introduce my life to you, Dear Reader.

Idén ünnepeltem a 30. születésnapomat, és attól függetlenül, hogy egy cseppet sem érzem magam öregebbnek, mint 18 éves koromban, valami mégis megváltozott bennem. Szóval ez a változások éve, én pedig boldogan mutatom be Neked a Black Leather blogot. Ezt a címet - bevallom - már rég kitaláltam. A magyarázat egyszerű: a fekete bőr örök, bármilyen alkalomra megfelelő. Sosem megy ki a divatból. Arra fogok törekedni, hogy az írásaim is ilyenek legyenek. Hogy bárki, bármikor szívesen olvashassa. Remélem örömödet leled majd benne! 

I still feel like when I was 18, regardless I’ve turned to 30 this year, but something still changed. This is the year of changes and I am happy to introduce the Black Leather Blog. I have to admit, I’ve figured out the title a long time ago. The explanation is simple; the black leather is eternal, suits for every occasion and never gets out of fashion. I will shape my writings by these principles, to make them convenient to read for everyone, every time. I hope you will enjoy them!

Sincerely with love,

Anita