Monday, December 11, 2017

#highstreetstyle and ZIA

A ZIA Budapest első "highstreetstyle" brandje, melyet Csizmazia Anett álmodott és valósított meg. Nem csupán egy márka a sok közül, hanem izgalmas és egyedi kreációival újraértelmezi az utcai viseletet. Olyan lányoknak és nőknek való, akik merik vállalni egyedi stílusukat, és nem félnek kitűnni a tömegből.

The ZIA is the very first “highstreetstyle” brand of Budapest invented and achieved by Anett Csizmazia. It is not only a brand out of many, but it redefines the street fashion by it’s unique and exciting creations. It is made for girls and women who dare to express their unique style and not afraid to stand out from the crowd.

Az én kedvenc ZIA ruhám is egy ilyen különleges darab, mely egy bakanccsal nagyon vagány nappali megjelenést kölcsönöz, ha pedig dobom a bakancsot és tűsarkúra cserélem, máris tökéletes esti outfitben mehetek vacsorázni.

My favorite ZIA dress is a special piece too, which gives a cool daytime appearance combined with boots. However, if I exchange the boots to high heels, I am ready to go for dinner in a perfect evening outfit.

Nagyon szeretem az ilyen rafinált darabokat. A modern és izgalmas kinézetet hangsúlyozza az anyaghasználat is. Kényelmes, egész nap is viselhető, mégis egyszerű és letisztult, mely bárhol megállja a helyét.

I really like sophisticated pieces like this. The modern and unique appearance is emphasized by the use of materials too. It is comfortable and can be worn all day long, still clean and simple and stands ground anywhere.

https://www.ziashowroom.com

Sincerely with love,

Anita