Tuesday, March 13, 2018

Flor Florance dream

Boldoggá tesz, hogy a blogom és az instagramom által olyan új embereket ismerhetek meg, akik hatással vannak rám, és a mindennapokban is inspirálnak. A gyönyörű, kedves, és nem utolsó sorban borzasztó tehetséges Kniezl Flórával is így hozott össze a sors.

It makes me happy when I meet new and inspiring people via my blog or Instagram profile and they have an impact on my every day’s life. This is how fate brought me together with Flóra Kniezl who is gorgeous, kind and last but not least terribly talented.

Kicsit úgy érzem rokonlelkek vagyunk. Flóra is fotós, bár velem ellentétben ő jelenleg is él ennek a szenvedélyének, és emellett imádja a divatot, szeret kitűnni a tömegből. Én is így vagyok ezzel, egy átlagos hétköznapom is sokkal jobban indul, ha úgy érzem hibátlan outfitben hagyom el az otthomonat. Flóra a letisztult, mégis szexi, nőies öltözködés jegyében álmodta meg a Flor Florance márkát, melynek darabjai első látásra magukkal ragadnak, vonzzák a szemet. A “Paris” blúz is egy elegáns, könnyed darab, igazi tavaszi “must have”! Nekem az egyik kedvencem lett. Tökéletes munkába egy decens kiskosztümmel, de passzol egy sétához is sportcipővel. Szeretem az ilyen könnyen alakítható, variálható darabokat!
Nagyon köszönöm ezúton is Flóra! Izgatottan várom a folytatást!

I feel a bit like we are kindred spirits. Flora is a photographer too. However, unlike me, she still lives in this passion, besides her admiration for fashion and her outstanding personality in the crowd. Just like myself. An ordinary weekday starts way better if I have the feeling that I leave home in the perfect outfit. Flóra envisioned the Flor Florance brand in the spirit of clean but still feminine and sexy looks. These pieces are pleasant to look at and fascinating for the first sight. The “Paris” blouse is an elegant and lightweight piece, a real “must have” for the spring. It became one of my favourites. Combined with a decent costume, it may be perfect for work, but fits for a walk with sneaker. I love easily variable pieces like this.

Thank you very much Flóra! I am already excited about what is to come.

https://www.facebook.com/florflorancefashion/

Sincerely with love,

Anita