Wednesday, January 31, 2018

Meeting with MAC’s Senior Make-up Artist: Vimi Joshi

A MAC Cosmetics jóvoltából egy rendkívül inspiráló embert, igazi nagybetűs Nőt ismerhettem meg Vimi Joshi személyében, aki egyenesen a párizsi Couture Week-ről érkezett Magyarországra. Vimi Dubaj-ban él, és a MAC Senior Make-up Artist-ja.

Nagyon izgatott voltam a találkozó előtt, alig vártam, hogy láthassam, egy igazi profi, világsztárokkal együtt dolgozó sminkes mit tud kihozni belőlem. Fantasztikusan éreztem magam, és az eredmény magáért beszél. Rengeteget tanultam, és sok új információt tudtam meg a saját arcbőrömről. Új kontúrozási technikát leshettem el, megismerkedhettem egy csodaszerrel, ami az én száraz bőrömet is azonnal hidratálttá teszi, és olyan színeket próbáltunk ki, amiket magamtól sosem mertem volna. A “Mischief Minx” palettát eddig is gyönyörűnek találtam, de úgy gondoltam nem az én árnyalataimat tartalmazza. Dóri, a MAC sminkese, és Vimi bebizonyították, hogy nagyon is illik hozzám a csokibarna.

Nagyon köszönöm ezt az élményt a MAC Cosmetics csapatának!

I have met a remarkably inspiring individual in the person of Vimi Joshi, who is a genuine Woman (intentionally capitalized). She came straight from the Paris Couture Week to Hungary. Vimi lives in Dubai and she is a Senior Make-up Artist at MAC.

I was very excited before the meeting and I could not wait to see what a real star-class professional can do to me. It was a fantastic experience and the result speaks for itself. I have learned a lot and got countless new information about my facial skin. I have acquired a new contouring technique and met a wonder substance, which can hydrate even my dry skin. We have tried colors that I would not dare ever on my own. I have considered the “Mischief Minx” palette wonderful so far, but I thought it does not include my tones. Dóri, the make-up artist of MAC and Vimi proved that the chocolate brown fits me well.

I appreciate this experience very much, thanks to the team of MAC Cosmetics!

Sincerely with love,

Anita